Refreshingly open

There can be no doubting the change when the workplace is transformed from a compartmentalised office structure to an open, light-flooded and generous space. The staff at the logistics firm Paneuropa first had to get used to their new working environment – but it didn't take them long, not least of all thanks to the optimised acoustics and lighting that came with the deployment of Rosso and Nimbus products.

Read more…

All-round delight

RAL's new building in Bonn reflects the company's values and standards. After a construction period lasting just 14 months, the firm was able to move into its new building in 2017. The reception area welcomes both visitors and staff with a four-metre-high foyer featuring a scintillating interplay between light and shape on the ceiling.

Read more…

Product portfolio